گزارش سازمان سلامت جامعهٔ انگلستان در مورد اولین سال اجرای برنامهٔ کاهش قند

0
629

پیوند به مطلب اصلی: https://research.reading.ac.uk/ifnh/2018/05/22/public-health-england-phe-sugar-reduction-report-on-first-year-progress

ترجمه: احمد صوفی محمودی


 

سازمان سلامت جامعهٔ انگلستان (PHE) یک گزارش دقیق را برای ارزیابی پیشرفت حاصل‌شده در طول سال اول برنامهٔ کاهش قند منتشر کرده است.

این گزارش، که اساساً روی صنایع غذایی و ارکان سلامت جامعه تمرکز دارد، شامل ارزیابی دقیق پیشرفت‌هایی است که تا کنون توسط صنایع غذایی برای دستیابی به کاهش پنج درصدی قند در سال اول برنامه انجام شده است. هدف نهایی دستیابی به ۲۰٪ کاهش قند در همهٔ بخش‌های صنایع غذایی تا سال ۲۰۲۰ است که بیش‌ترین میزان مصرف آن در کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال است. بنابراین این گزارش همچنین پیشرفت‌هایی را نیز که در راستای این هدف کلیدی انجام شده است، نشان می‌دهد.

نتایج اصلی این گزارش شامل کاهش میزان قند در ۵ مورد از ۸ دستهٔ غذایی است که پیشرفت آن اندازه‌گیری شده است.

کاهش ۲٪ در کل قند به‌ازای هر ۱۰۰ گرم و همچنین کاهش ۲٪ کل کالری در محصولات خرده‌فروشان و تولیدکنندگان دیده شد.

همچنین کاهش کالری کالاهای مصرفی در ۴ گروه از ۶ دسته کالاهایی که دستورالعمل کاهش کالری برای آن‌ها تعیین شده و پیشرفت آن اندازه‌گیری شده بود، یافت شد.

این گزارش همچنین شامل ارزیابی تغییرات در میزان قند در نوشیدنی‌هایی است که در همان دورهٔ مشابه در گروه مالیات بر صنعت نوشابه‌های گازدار (SDIL) پوشش داده شده است.

کاهش ۱۱٪ در میزان قند در هر ۱۰۰ میلی لیتر برای نوشیدنی‌های دستهٔ SDIL وجود داشت. میزان کالری این نوشیدنی‌ها (به‌ویژه نوشیدنی‌هایی که به یکباره مصرف می‌شوند) نیز ۶٪ کاهش یافته است.

علاوه بر این، تغییراتی در افزایش مقدار فروش محصولاتی با میزان قند کم‌تر از ۵ گرم در هر ۱۰۰ گرم، که مالیات به آن تعلق نمی‌گیرد، دیده شد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.