خمیردندان‌های حاوی پتاسیم برای بهبود حساسیت عاج دندان

0
534

پیوند به مقالهٔ اصلی: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD001476.pub2/full

تاریخ انتشار اولیهٔ مقاله: ۲۸ تیر ۱۳۸۵

ترجمه: زانیار محمودی

 

حساسیت عاجی یک درد شدید، تیز و ناگهانی در دندان است که هنگام تماس با غذاهای سرد و گرم یا لمس‌کردن دندان بروز می‌کند. در صورتی که دلیل این درد بیماری‌های دهان و دندان نباشند، استفاده از خمیردندان‌های حاوی پتاسیم به منظور کاهش حساسیت دندان توصیه شده است. این مرور نظام‌مند نشان می‌دهد که شواهد کافی دال بر مؤثربودن پتاسیم در کاهش حساسیت دندان وجود ندارد. تحقیقات بیش‌تری در این زمینه لازم است.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.